Busty - søk 4, ført av Desire

Så skal vi se på Alfred. Dette er hans første “spesialsøk” noensinne. Det er kanskje ikke det værste han presterte ila. helga, for i de påfølgende rundene økte motivasjonen (ref. store mengder pølse) uten at forståelsen økte nevneverdig. Det er uansett det mest interessante klippet ettersom vi ser hans umiddelbare reaksjoner på situasjonen. De mest observante vil til og med se at han leter etter bringkobbelet ila. av dette innslaget.

Alfred - søk 1, ført av Stig

...thats interesting.

Den som har lest hovedartikkelen vet hvor små forventninger jeg hadde til denne helga da vi kjørte hjem etter første kursdag.

Like lite kan jeg legge skjul på hvor glad og overrasket jeg var da det løsnet på Søndagen, og vi til slutt kunne gjennomføre søk som det nedenfor.

Alfred - søk ??, ført av Haakon

Ettersom forståelsen plutselig kom veldig fort, var Alfred faktisk første hund ut til å prøve søk på bane. Nå har vi søkt på bane flere ganger, å jeg er ikke sikker på hvilket nr. dette er i rekken, men det viser hvertfall prinsippet. Det er veldig annerledes enn og jobbe i plattformen, men det er vel så morsomt ettersom hunden må løse oppgaven mer selvstendig og så er det jo selvsagt litt nærmere real-life.

Alfred - søk på bane, ført av Haakon

Virpi tar ting i sitt eget tempo. Her tar hun en pust i bakken mens hun funderer over om det kan være en kobling mellom boksene og pølsebitene som ramler ned fra tid til annen.